Nudimo usluge cjelovite poslovne analize i informatičkog savjetovanja, izgradnju softverske arhitekture te usluge razvoja u širokom rasponu tehnologija i poslovnih domena.

  QA i testiranje softvera

  Naš QA tim (eng. ”Quality Assurance”) specijaliziran je za ISTQB obitelj certifikata koji predstavljaju lidere u međunarodnoj zajednici za testiranje softvera. Primjenjujemo najbolje prakse iz industrije testiranja kako bi osigurali optimalne rezultate, te smo strastveni u istraživanju i kontinuiranom pronalaženju novih načina za dodatno poboljšanje kvalitete.

  Više.

  Dev Ops

  Naš tim stručnjaka za razvojne operacije će se pobrinuti za vaše razvojne procese na način da vam, uz pomoć kontinuirane distribucije i integracije, omogućimo agilnost te eliminiramo eventualne diskontinuitete.

  Više.

  Upravljanje projektima

  Promotrite strvari iz drugačije perspektive i pronađite poslovnu strategiju za jako važnu značajku proizvoda – njegov put; odredite prioritete i osigurajte njihovu učinkovitu upotrebu. Starlight2 certificirani voditelji projekata pružaju profesionalne usluge upravljanja projektima kako bi pomogli u postizanju uspjeha vaše organizacije ili individualnog projekta.

  IT savjetovanje i poslovna analiza

  Nudimo stručne, povoljne usluge informatičkog savjetovanja kako bismo vam pomogli u postizanju vaših IT ciljeva. Starlight tim ponosi se pružanjem IT usluga organizacijama svih veličina. Sa preko 10 godina iskustva pomažemo stotinama kupaca, te kao jedna od najboljih tvrtki za IT savjetovanje u regiji, spremni smo suočiti se s vašom IT strategijom ili posebnim projektima s prilagođenim rješenjima koje vaša tvrtka zahtijeva.

  Arhitektura softvera

  Softverska arhitektura je visokorazinska organizacija softverskog sustava koja definira kako komponente funkcioniraju zajedno. Pravi izbor open-source tehnologija i dizajna softvera pruža optimalna rješenja za održivi razvoj.

  Razvoj jezgre Java platforme

  Kod temeljnog razvoja odvija se analiza i primjena poslovnog slučaja koji se većinom implementira u temeljnim Java uslugama. Odvajanje poslovne logike od front-end struktura osigurava stabilne i sigurne sustave.

  Integracije poduzeća

  Poslovne aplikacije rijetko egzistiraju u izolaciji. One postoje na različitim programskim jezicima, operativnim platformama i formatima podataka. Kako bi ih umrežili koristimo takozvani “middleware framework”, odnosno skup tehnologija i usluga koji omogućavaju integraciju svih sustava i aplikacija kroz čitavo poduzeće.

  Skalabilne cloud usluge

  Skalabilna cloud rješenja predstavljaju sustave dizajnirane na taj način da imaju planirani kapacitet za smanjenje, odnosno povećanje kapaciteta, ovisno o potrebama resursa. Na primjer, porast prometa ili intenziteta upotrebe ublažava se automatskim stavljanjem na raspolaganje dodatne računarske snage.

  R & D

  Istraživanje i razvoj (eng. ”Research & Development) od vitalnog je značaja za svako poduzeće kako bi usvojilo i implementiralo novo znanje u svrhu razvoja, dizajna, poboljšanja i izmjene proizvoda, usluga, tehnologije, poslovnih planova, procesa, a ponekad i vizije poduzeća. I&R smatramo vitalnim čimbenikom strateškog razvoja poslovanja.

  iOS i Android razvoj

  Tehnologija pametnih telefona promijenila je svijet i otvorila nove načine poslovanja brojnim industrijama. Originalna ili hibridna mobilna rješenja, uparena s robusnim sigurnosnim sustavima, nova su okosnica poslovanja.

  IoT

  Primjena IoT-a (internet stvari, eng. ”Internet of Things”) u proizvodu nije lak posao, a uključuje i brojne izazove u tom procesu – od same ideje do uređaja i protokola. Starlight2 usluge mogu vam omogućiti povezivanje imovine, strojeva i vozila, ugrađivanje senzora i oznaka te uspostavljanje internetske veze za prijenos podataka i daljinsko nadgledanje i upravljanje ekosustavom.

  UX Arhitektura i dizajn

  Odličan dizajn nadilazi razinu samo lijepih vizuala. Poslovni ciljevi, potrebe korisnika i tehničke mogućnosti moraju biti sinkronizirani kako bi se isporučili uspješni proizvodi. Dakle, kakav je naš postupak dizajniranja?