Ako vaš proizvod ili uslugu koristi veći broj ljudi, pogotovo Vaših klijenata onda Vam je u cilju pružiti najbolje iskustvo, a to jedino možemo postići s najboljom analizom kvalitete

    Naš QA tim (eng. ”Quality Assurance”) specijaliziran je za ISTQB obitelj certifikata koji predstavljaju lidere u međunarodnoj zajednici za testiranje softvera. Primjenjujemo najbolje prakse iz industrije testiranja kako bi osigurali optimalne rezultate, te smo strastveni u istraživanju i kontinuiranom pronalaženju novih načina za dodatno poboljšanje kvalitete.

    Testiranje softvera, web-a ili aplikacije sadrži različite vrste testiranja kako bi se osiguralo da završni proizvod neće imati funkcionalne i nefunkcionalne nedostatke, a sve kako bi se izbjeglo neočekivane troškove razvoja softvera. Također, poboljšanja njegovog kvaliteta i samog UX-a. Ako Vaš proizvod ne obavlja funkciju za koju je razvijen, postaje neprofitabilan i postoji šansa da vaš korisnik više nikad neće koristiti vašim uslugama. Da bi spriječili ovakve situacije, naš tim nudi testiranje cijelog programa, bez obzira na primjenu u stvarnom svijetu. 

    Najčešće koristimo Black Box testiranje, gdje se naš tim stavlja u situaciju krajnjeg korisnika. Black Box-om, nastojimo ukloniti bilo kakvu pristranost testera, jer je on u ovom slučaju krajnji korisnik. Ono što vidi i kakvu interakciju s programom ima krajnji korisnik takvu ima i naš tester. White Box testiranjem, u drugu ruku nastojimo proći svaki element programa, smanjuj se redundantnost a pokrivenost slučajeva je velika. U tom slučaju tester je upoznat s kodom i funkcionalnosti programa. I zadnjom Grey Box metodom, koja kombinira ove dvije, naš test time je djelomično upoznat sa strukturom koda i funkcionalnosti programa.